Voorstraat 271, Dordrecht

}

Wo – Vrij 09:30 – 17:30 // Zat 09:30 – 17:00

Afspraak maken

Lensspecialist

Er zijn een miljoen redenen te bedenken waarom je geen bril wilt dragen terwijl je er eigenlijk wel eentje nodig hebt om goed te kunnen zien. Dan zijn contactlenzen wellicht een optie voor jou! Contactlenzen zijn praktisch, super comfortabel en een fijn alternatief voor het dragen van een bril. Tegenwoordig kan bijna iedereen contactlenzen dragen en zijn ze verkrijgbaar in veel varianten.

Harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen, lenzen voor dag, maand of jaar. De mogelijkheden zijn eindeloos zodat er altijd wel een lens is die past bij jou oog en jou levensstijl. Onze contactlensspecialist adviseert je graag over de beste lens voor jou. Plan een afspraak in voor een lensmeting en consult.

P

Meting speciaal voor lenzen

Tijdens de meting voor lenzen kijken we nauwkeurig naar conditie van oog zoals opbouw, kromming en vorm (hoornvlies)
P

Bril of Lenzen

De keuze voor bril of lenzen ligt bij jou. Omdat Optiek Dordrecht opticien én lensspecialist is kunnen we je adviseren over beide opties
P

Harde of zachte lenzen?

Ook bij contactlenzen zijn er veel verschillen. Bij Optiek Dordrecht heb je keuze uit een ruim assortiment dag/maand/jaar lenzen.
P

Nachtlenzen

Nachtlenzen corrigeren ’s nachts je ogen. De volgende dag kan je alles goed zien. We adviseren je graag of een nachtlens geschikt is.