Voorstraat 271, Dordrecht

}

Wo – Vrij 09:30 – 17:30 // Zat 09:30 – 17:00

Afspraak maken

Wij zijn

Wij zijn Optiek Dordrecht. Gevestigd in de binnenstad van Dordrecht in een bescheiden maar schitterend monumentaal pand. En misschien zijn we de kleinste opticien in de regio, dat wil niet zeggen dat we minder te bieden hebben. Bij ons kun je te alle tijden terecht voor een uitgebreide oogmeting en hebben we meer dan 400 monturen op voorraad voor heren, dames en kinderen.

Al deze bescheidenheid vertaalt zich in persoonlijke aandacht en vertrouwde service. Iets wat bij Optiek Dordrecht hoog in het vaandel staat. Je kan te allen tijde binnenlopen met uiteenlopende vragen en voor een deskundig advies of oogmeting. We adviseren je graag bij de aanschaf van een nieuw montuur.

Zeker weten dat je bij ons terecht kunt? Maak dan een afspraak en je ben gegarandeert van aandacht en tijd bieden die uw ogen verdienen. Wel zo vertrouwd.

Shirwan Kadir, ervaren opticien in een nieuw jasje

Ook al heeft Optiek Dordrecht zijn deuren pas in december 2020 geopend, ik loop al zeer aantal jaren mee binnen de optiek wereld. Na een leven in de topsport en kunst (meester kalligraaf), heb ik de afgelopen 20 jaar gewerkt als opticien en contactlensspecialist bij verschillende opticiens. Evenals een eigen zaak gerund onder de partnerschap van een landelijke keten.

Optiek docent
Al vanaf jongs af aan heb ik de passie voor het delen van kennis en het helpen van mensen. Vroeger deed ik dit als docent in de topsport en kunst. Maar die passie is nooit verdwenen. Zo ben ik al sinds 2004 optiekdocent en mag ik met trots zeggen dat vele opticiens in de regio door mij zijn opgeleid.

— Shirwan Kadir (Optiek Dordrecht)

Als opticien en contactlens specialist heeft Optiek Dordrecht mij goed geadviseerd en geholpen met het maken van de juiste keuze. Na jarenlang een bril te hebben gedragen, ben ik overgestapt naar lenzen. En nog geen dag spijt van gehad. Daarnaast ben ik ook geslaagd voor een stijlvolle back-up bril.

Maarten ten Brink

Brillen zijn tegenwoordig modeaccessoires geworden, maar ik had altijd moeite om een bril te vinden die goed bij mij past. De collectie van Optiek Dordrecht onderscheidt zich van andere opticiens. Shirwan heeft mij enorm goed geholpen met het vinden van een passende bril.

Mirte Thijen